Kassakone
asiantuntemuksella

Kassatiimiltä
jo vuodesta 1991.

Tilaa kassakone laadukkaasta valikoimastamme

Hanki laadukas ja varmatoiminen kassakone. Kassatiimin valikoimista löytyy sopiva kassakone jokaiseen tarpeeseen. Maahantuomme kassakoneita ja kassapäätteitä Koreasta, Italiasta sekä Ranskasta, jotta tarjomastamme valikoimastamme löytyy asiakkaalle se sopivin vaihtoehto.

Kassakonemalleja on pienille yhden hengen yrityksistä useasta kassakoneesta koostuvasta kassakoneverkkoa käyttäviin erikoismyymälöihin sekä pienemmistä pubravintoloista suurempin tarjoiluravintoloihin.

Kassakone kolmelta eri kassalaitevalmistajalta

Sam4s kassakonemalliston valmistaja on korealainen yritys Shin Heung Precision Co, joka oli Samsung tuotemerkillä myytyjen kassakoneiden valmistaja ennen ko. tuotemerkin lopettamista. Yritys valmistaa myös kuittitulostimet ja kassalaatikot. Sam4s kassakone on yksi Suomessa myydyimmistä kassakoneista. Kassakoneita myytiin aikaisemmin Samsung tuotemerkillä ja nykyään malleja myydään sopimusvalmistajan omalla tuotemerkillä Sam4s. Kassakoneista löytyy eri versiot eri kaupantoimialoille; pienistä kioskeihin sopivista malleista monipuolisempiin kassapäätteisiin erikoiskauppojen käyttöön. 15 vuoden kokemuksella SAM4S tuotteet ovat osoittautuneet laadukkaiksi ja toimiviksi ratkaisuksi Suomen markkinoilla.

Atos15 on italialaisen RCH yrityksen tuote ja yrityksen tuotteet poikkeavat valtavirrasta muotoilullaan ja toiminnoillaan.

Starvision ja ExPOS12 kassapäätteet ja niiden ohjelmiston valmistaa ranskalainen CSI (Cash Systemes Industrie). Starvision kassakone on suunniteltu toimimaan ravintoloiden ehdoilla pöytäkäsittelyineen ja muiden toimialaan liittyvine erikoistoimintoineen.

Vanha tuttavamme CHD (Computer Hardware Desing) palaa uusilla tuotteillaan Suomen markkinoille ja CHD2050 kassakonetta on jo toimitettu menestyksellä pieniin myyntipistiesiin.

Kaikissa myymissämme kassakoneissa on vähintään päivä- ja kuukausitason raportointi tuoteryhmä, rahaliikenne ja arvonlisäverojen osalta.

Pienissä peruskassakoneissa PLU eli tuoteraportointi on vain yhdellä raportointitasolla ja isoimmissa malleissa on mahdollisuus useamman periodin raportointiin.

Kuitinantovelvollisuus

Vuoden 2014 alussa tuli voimaan 'kuitinantovelvollisuus', jolloin kassakone tuli tarpeelliseksi myös paikoissa, joissa ennen annettiin esimerkiksi käsin kirjoitettu kuitti käteisenä saadusta maksusta.

Käsinkirjoitetun kuitin voi myös jatkossa antaa, jos se täyttää lain vaatimat tiedot eli sieltä löytyvät yrityksen virallinen nimi, y-tunnus, osoite, puhelinnumero, päiväys, yksilöity tositenumero, tiedot maksetuista tuotteista/palveluista sekä niistä kertyvä alv-laskelma.

Mutta tietenkin kassakoneella nuo tiedot saadaan asiakkalle annettavaan kuittiin helpommin ja nopeammin.

Tulostettu kuitti tulee asiakkaalle tarjota, minkä takia mahdollista kuitinsulkutoimintaa kannattaa välttää.

On hyvä huomata, että kuitinantovelvollisuuden laiminlyönnistä saattaa seurata vähintään 300 euron ja enintään 1  000 euron laiminlöyntimaksu.

Ota yhteyttä ja valitaan yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopiva kassakone. Soita meille 020 7440 700.