Asiantuntevia
kassajärjestelmä-
​toimituksia

jo vuodesta 1991.

Kassajärjestelmä alan kokeneelta ammattilaiselta

Hanki laadukas kassajärjestelmä Kassatiimiltä. Kassatiimille kassajärjestelmä tarkoittaa kassakonetta tai kassapäätettä, jonka tuotehallintaa ja myyntiraportointia hallitaan tietokoneella olevalla taustaohjelmalla. Tuo ohjelma voi olla asiakkaan koneeseen asennettu ohjelmisto tai ohjelma voi sijaita ulkopuolisella palvelimella, jolloin sitä käytetään etätyöpöytäyhteyden välityksellä ns. pilvipalveluna. Ohjelmistona käytämme SKJ Systemsin Jeemly ohjelmistoa.

Jeemly start on SKJ Systems Ltd:n tuotteistettu kassalaitepaketti helpottamaan siirtymistä perinteisistä kassakoneista tietokonepohjaiseen kassalaitteistoon.

K-Business -pilvipalvelu on SKJ Systems:n taustaohjelmistoon perustuva "pilvipalvelu", jota käytetään etätyöpöytäyhteydellä. Laitteistamme Sam4s SPS-530 ja Starvision voidaan kytkeä K-Business pilvipalveluun.

Kysy lisää uudesta K-Business (PDF) -pilvipalvelusta!

Mitä hyötyä kassajärjestelmä tuo yrityksellesi

Kassajärjestelmän käyttö tuo yritykselle useita hyötyjä, etenkin jos sen avulla hallitaan useampaa myyntipistettä. Sen ansiosta saat käyttöösi tuoreet myyntiluvut, jolloin pystyt seuraamaan esimerkiksi mainoskampanjoidesi tehokkuutta tai uusien tuotteiden saamaa suosiota. Lisäksi kassajärjestelmä auttaa sinua myös varaston hallinnoimisessa, kun tiedät mitkä tuotteet myyvät – pystyt tilaamaan kyseisiä tuotteita varastoon riittävän aikaisin.

Hyödynnä Kassatiimin osaaminen

Kassatiimin ammattilaisilla on takanaan yli 20 vuoden kokemus erityyppisten kassapäätteiden ja kassajärjestelmien toimittamisesta. Ota siis yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme, niin autamme sopivan järjestelmän valinnassa. Meiltä saat myös erilliset kassakoneet ja maksupäätteet.

Ota yhteyttä Kassatiimiin niin kerromme lisää.

Soita meille numeroon 020 7440 700 tai ota yhteyttä lomakkeellamme täältä.