Korttimaksupääte

Korttimaksupääte mahdollistaa helpon kaupankäynnin, koska asiakas pystyy maksamaan ostoksensa kätevästi kortilla. Korttimaksupäätteen avulla asiakas voi maksaa joko lähimaksulla tai näppäilemällä korttinsa tunnusluvun.

Hanki laadukas korttimaksupääte Kassatiimiltä, ja saat tietää korttimaksujen vastaanoton todelliset kustannukset! Seitatechin, Verifone Finland Oy:n ja Worldlinen jälleenmyyjänä tarjoamme asiakkaallemme järkevimmän korttimaksupäätteen omaan liiketoimintaansa.

Kilpailu maksupäätemarkkinoilla on kovaa ja jokainen niitä markkinoiva tuo oman palvelunsa parhaat puolet esille. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, ja etsitään sopiva korttimaksupääte juuri sinun yrityksellesi!

Pyydä tarjous maksupäätteestä

MIKSI HANKKIA KORTTIMAKSUPÄÄTE KASSATIIMILTÄ?

Korttimaksun kustannukset

Käymällä eri vaihtoehdot läpi, selvitämme, mitkä ovat maksujen kustannukset verrattuna muihin teille tarjottuihin korttimaksupäätteisiin.

Markkinoiden laajin valikoima korttimaksupäätteitä

Verifone Finland Oy tarjoaa ehkä markkinoiden laajimman valikoiman korttimaksupäätteitä.

Korttimaksupäätteen asiakastuki

Usean vuoden kokemus ja yli tuhannen asiakkaamme kokemukset korttimaksupäätteiden toiminnoista antaa valmiuden ratkaista mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti.

Korttimaksujen kustannukset koostuvat kiinteistä kustannuksista ja korttimaksuihin liittyvistä kustannuksista. Tuo kiinteä kustannus laskutetaan, vaikka korttimaksupääte olisi käyttämättä. Yleisesti pieni kiinteä veloitus tarkoittaa suuremmat välitysprovisiot ja suurempi kiinteä kustannus pienemmillä välitysprovisioilla.

Katso kaikki korttimaksupäätteet tästä

Pyydä tarjous tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Helsinki
Puh. 020 7440 700
kassatiimi@kassatiimi.fi
Sorvaajankatu 11 a, 00880 Helsinki

Joensuu
Puh. 020 7440 710
joensuu@kassatiimi.fi
Jukolankatu 19, 80100 Joensuu

Yhteistyössä

Kassatiimi Oy © 2024
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden
toimittamisessa, mainosten personoinnissa
ja liikenteen analysoinnissa.
Hyväksyn
Privacy Policy