Kassakoneet 30 vuoden kokemuksella

Kassakone puuttuu, mutta yrityksen pitäisi päästä ottamaan maksuja vastaan? Ei hätää. Olet saapunut oikeaan paikkaan!

Kassakone on kaikille tuttu laite, sillä suurin osa meistä on joskus asioinut kaupan tai muun liikkeen kassalla. Mutta mitä sen tiskin toisella puolella sitten tapahtuu? Uusille yrittäjille ei välttämättä ole tarkoin selvillä, mitä kassakoneelta tulisi vaatia.

Yksinkertaisimmillaan kassakone on vain myyntikuitin tulostusväline. Sen avulla sekä päivittäin että kuukausittain tulostettavat raportit helpottavat yritykseen tulevien myyntitulojen seuraamista. Tämä taas auttaa kanssakäymistä kirjanpitäjän ja verottajan kanssa.

Mikäli sinulle riittää edellä mainitut raportit ja maksutapahtumat koostuvat vain käteisliikenteestä, niin edullisin kassakone on täysin toimiva ratkaisu.

Pyydä tarjous

Mitä jos liiketoimintasi vaatii muutakin kuin pelkän kassan?

Kun myynnin seuraamisen tarpeet kasvavat ja haluat kerätä maksuja muullakin maksumuodolla kuin käteisellä, niin suosittelemme hankkimaan edistyneemmän kassakoneen. Tällaiseen voimme liittää sinulle lisälaitteita kuten esimerkiksi maksupäätteen kortti- ja mobiilimaksamista varten, viivakoodinlukijan, tilaustulostimen ja tarvittaessa vaikkapa vaa’an.

Mikäli liiketoimintasi vaatii useampia kassoja ja maksupäätteitä tai haluat tarkempaa raportointia kassavirrastasi, niin silloin sinun kannattaa hankkia koko kassajärjestelmä, johon liitetään kassa ja maksupäätteet.

Pyydä tarjous

Tutustu kassoihin

Pyydä tarjous tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Helsinki
Puh. 020 7440 700
kassatiimi@kassatiimi.fi
Sorvaajankatu 11 a, 00880 Helsinki

Joensuu
Puh. 020 7440 710
joensuu@kassatiimi.fi
Jukolankatu 19, 80100 Joensuu

Yhteistyössä

Kassatiimi Oy © 2024
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden
toimittamisessa, mainosten personoinnissa
ja liikenteen analysoinnissa.
Hyväksyn
Privacy Policy