Räätälöidään ratkaisu tarpeisiisi
PYYDÄ TARJOUS

Ajankohtaista – Nyt myös Verifonen SAIO-paketit meiltä »

Kassakone Kassatiimi Oy:ltä

Hanki laadukas ja edullinen kassakone Kassatiimi Oy:ltä. Tarjoamme kassakoneita pienistä käteismaksuja vastaanottavista yrityksistä keskisuuriin erikois- ja vähittäisliikkeisiin mukaan lukien ravitsemistoimialan.

Koska jokainen liiketoiminta on erilaista, etsimme asiakkaidemme kanssa sen käytännöllisemmän, järkevimmän sekä edullisimman vaihtoehdon kassakonemallistostamme. Olemme pyrkineet tähän yrityksemme perustamisesta 1991 lähtien ja tyytyväisten asiakkaidemme mielestä olemme siinä myös onnistuneet.

MIKSI HANKKIA KASSAKONE KASSATIIMI OY:LTÄ ?

Asiantunteva henkilöstö

Vuosikymmenten työskentely kassakoneiden kanssa on antaa asiantuntemusta ja ymmärrystä asiakkaiden tarpeista kassakoneen valintaan.

Laadukkaat kassakoneet

Kassakonemallien päämiehemme ovat ainoastaan kassakoneiden ja kassalaitteiden valmistajia, jolloin vain kassakoneiden ja niiden ohjelmistojen kehittäminen on heille yrityksen tärkeimpiä asioita.

Edullisuus

Emme väitä olevamme halvimpia, koska tiedämme koneidemme olevan laadukkaita ja laatua ja halpuutta on melko vaikea yhdistää. Lisäarvona tuomme asiakkaillemme palvelualttiuden.

Ympäristöystävällisyys

Koska tunnemme vastuuta myös ympäristöstä, niin olemme Elkerin jäseninä raportoimassa maahantuomiemme kassakoneiden määrän ja edistämme siten myös käytettyjen koneidemme kierrätystä, jotta ympäristölle ei tulisi vahinkoa yrityksemme toiminnasta.

020 7440 700   kassatiimi@kassatiimi.fi


Teemme kassakoneen hankinnasta helpompaa

Kassakonehan on se pakollinen paha, joka tuntuu välillä olevan se viimeinen hankinta yritystä perustettaessa. Uusille yrityksillä ei välttämättä on tarkoin selvillä, mitä kassakoneelta tulisi vaatia. Yksinkertaisimmillaan kassakone on vain myyntikuitin tulostusväline ja päivittäin sekä kuukausittain tulostettavat raportit helpottavat yritykseen tulevien myyntitulojen seuramista sekä kanssakäymistä kirjanpitäjän ja verottajan kanssa. Tuossa tapauksessa edullisin kassakone on täysin riittävä.

Kun myyntihintojen oikeellisuus, myyntituotteiden määrä ja niiden myynnin seuraaminen kasvavat, joudutaan valitsemaan hinnakkaampi kassakonemalli, jossa on myyntiä helpottavia ja nopeuttavia toimintoja ja joihin voidaan liittää lisälaitteita, kuten viivakoodilukija, maksupääte, tilaustulostin ja vaaka.

Keski- ja Etelä-Euroopassa usein näkyviä tietokonepohjaisia kassakoneita korvaavia kassajärjestelmiä on odotettu myös Suomeen jo vuosikymmen, mutta suomenkieli ja kassajärjestelmävaatimukset ovat viivästyttäneet niiden rantautumisen pieniin yrityksiin, koska niiden hinnat ovat kuitenkin moninkertaiset perinteisiin kassakoneisiin.

Suomessahan on tunnetusti vähän pienliikkeitä verrattuna monimiljoonaisiin Euroopan kaupunkeihin ja maihin, joissa kysyntä laskee kassaohjelmistojen hintaa.

Kassakoneita uusiville asiakkaille on tärkeitä mahdollisten vanhojen kassakoneiden tai kassajärjestelmien ongelmien väheneminen, myynnin helpottuminen, kiinteiden kustannusten pienentäminen sekä paremman asiakas- ja huoltopalvelun saaminen edellisen kassalaitetoimittajaan verrattuna.


Valitse Kassatiimi Oy:n laadukas kassakone

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme. Meiltä saat kätevästi laitteet myös vuokralle.

020 7440 700   kassatiimi@kassatiimi.fi

Helsinki
Puh. 020 7440 700
kassatiimi@kassatiimi.fi
Sorvaajankatu 11 a, 00880 Helsinki

Joensuu
Puh. 020 7440 710
joensuu@kassatiimi.fi
Jukolankatu 19, 80100 Joensuu

Kassatiimi Oy © 2021