Maksupäätteet

Maksupääte & maksupäätteet

Maksupääte on laite, jolla rahat kerätään asiakkaalta sähköisesti. Asiakkaita palvellessa maksupääte on lähes välttämätön, koska maksutapana korttimaksut ja digitaaliset maksut puhelimilla ja älykelloilla ovat yleistyneet entisestään.

Maksupääte valitaan käyttötavan ja liitettävyyden mukaisesti. Se voi olla kiinteästi langalliseen laajakaistaan kytkettävä tai liikuteltavaan käyttöön soveltuva. Kassalaitteeseen integroitu maksupääte on pääsääntöisesti langalliseen laajakaistaan liitettävä. Jokaisessa maksupäätteessä on vakiona etäluettaviin maksukortteihin käytettävä NFC-lukija.

Valikoimastamme löydät edulliset maksupäätteet sekä kassakoneisiin liitettävät sirukortinlukijat. Laitemallisto koostuu kiinteästi laajakaistaan kytkettävistä ja GPRS tai WLAN-yhteydellä toimivista päätteistä. Toimitamme Seitatechin, Verifone Finland Oy:n ja Worldlinen edustamia maksupäätteitä sekä niissä käytettäviä kauppiassopimuksia.

Pyydä tarjous maksupäätteestä

Maksupääte tarjoaa ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen

Edullinen maksupääte on mahdollista hankkia kätevänä palvelupakettina. Palvelupaketissa kuukausittaiseen hintaan kuuluu maksupääte määräaikaisella käyttöoikeudella, tapahtumien reititys, ohjelmiston ylläpito sekä perushuoltopalvelut. 

Maksupääte toimitetaan perustoimintojen kanssa, lisäksi palveluun voidaan valita myyntiä ja huoltopalveluja helpottavia ja parantavia lisäpaketteja, kuten tuotemyynti ja huollon lisäpalvelut.

Ostolaitteessa maksetaan taas ainoastaan tapahtumien reitityksestä ja ohjelmiston ylläpidosta kuukausittainen maksu. Takuun jälkeinen maksupäätteen huolto on kuitenkin maksullista.
Tämä vaihtoehto sopii osavuotisesti tehtävään myyntitoimintaan, kun et tarvitse maksupäätettä vuoden ympäri, kuten esimerkiksi pelkästään kesällä suoritettavaan myyntiin.

Maksupääte löytyy siis helposti Kassatiimiltä, mutta sen lisäksi löydät meiltä myös kassajärjestelmät ja kassakoneet eri yritysten tarpeisiin.

Pyydä tarjous

Tutustu maksupäätteisiin

SAIO = Super all in one -maksupääte

SAIO on Verifone Finland Oy:n markkinoille tuoma uusi konsepti edullisten maksupäätteiden hankkimiseen.

Verifonen korttisopimus SAIO (Super All In One) sisältää sopimukset korttimaksujen vastaanottamisesta Verifonen kanssa, joten erillisiä sopimuksia pankkien kanssa ei enää tarvita. Näin maksupääte saadaan nopeammin käyttöön. Ja mikä parasta, myös maksupäätteen käyttökustannukset pienenevät.

SAIO-sopimuksen voi hankkia määräaikaisena palvelupakettina tai hankkimalla edullinen maksupääte omaksi ja tekemällä SAIO-korttisopimuksen, jolloin säästetään maksupäätteen käyttökustannuksissa vielä enemmän.

Verifone SAIO –palvelupaketti sisältää:

  • Maksupäätteen
  • Verifone SAIO-korttisopimuksen
  • Sekä kauppiaan valitsemat lisäpalvelut

Verifone SAIO -korttisopimus sisältää:

  • Palvelun edullinen kuukausimaksu, jolloin kauppiaan kiinteät kuukausikustannukset laskevat.
  • Kilpailukykyinen provisiohinnoittelu kaiken kokoisille yrityksille.
  • Web-raportointipalvelu SAIO maksutapahtumien seurantaan.

Pyydä tarjous

020 7440 700   kassatiimi@kassatiimi.fi

Pyydä tarjous tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Helsinki
Puh. 020 7440 700
kassatiimi@kassatiimi.fi
Sorvaajankatu 11 a, 00880 Helsinki

Joensuu
Puh. 020 7440 710
joensuu@kassatiimi.fi
Jukolankatu 19, 80100 Joensuu

Yhteistyössä

Kassatiimi Oy © 2024
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden
toimittamisessa, mainosten personoinnissa
ja liikenteen analysoinnissa.
Hyväksyn
Privacy Policy