Räätälöidään ratkaisu tarpeisiisi
PYYDÄ TARJOUS

Ajankohtaista – Nyt myös Verifonen SAIO-paketit meiltä »

Edullinen maksupääte laadukkaasta Verifone-mallistosta

Maksupääte on nykyään miltei pakollinen laite, jos kauppaa kuluttajien kanssa halutaan tehdä. Toimitamme asiakkaillemme Verifone Finland Oy:n edustamat ostolaitteet ja määräaikaiset palvelupaketit nopeasti ja vaivattomasti.

Valikoimastamme löytyy edulliset maksupäätteet sekä kassakoneisiin liitettävät sirukortinlukijat. Laitemallisto koostuu kiinteästi laajakaistaan kytkettävistä ja GPRS tai WLAN-yhteydellä toimivista päätteistä. Toimitus joko ostolaitteena tai 1-3 vuoden palvelupakettina.

Tutustu laitteisiin

Edullinen maksupääte tarpeisiisi sopivana ratkaisuna

Palvelupaketissa kuukausittaiseen hintaan kuuluu maksupääte määräaikaisella käyttöoikeudella, tapahtumien reititys, ohjelmiston ylläpito sekä perushuoltopalvelut. Lisämaksusta palveluun voidaan valita myyntiä ja huoltopalveluja helpottavia ja parantavia lisäpaketteja, kuten tuotemyynti ja huollon lisäpalvelut.

Ostolaitteessa maksetaan taas ainoastaan tapahtumien reitityksestä ja ohjelmiston ylläpidosta kuukausittainen maksu. Takuun jälkeiset huollot ovat kuitenkin maksullisia. Tämä vaihtoehto sopii osavuotisesti tehtävään myyntitoimintaan, kuten pelkästään kesällä suoritettavaan myyntiin.

Verifone maksupäätteiden palvelupaketit »

SAIO = Super all in one

SAIO on Verifone Finland Oy:n markkinoille tuoma uusi konsepti edullisten maksupäätteiden hankkimiseen.

Verifonen korttisopimus SAIO (Super All In One) sisältää sopimukset korttimaksujen vastaanottamisesta Verifonen kanssa, joten erillisiä sopimuksia pankkien kanssa ei enää tarvita. Näin laite saadaan nopeammin käyttöön. Ja mikä parasta, myös maksupäätteen käyttökustannukset pienenevät.

SAIO-sopimuksen voi hankkia määräaikaisena palvelupakettina tai hankkimalla maksupääte omaksi ja tekemällä SAIO-korttisopimuksen, jolloin säästetään käyttökustannuksissa vielä enemmän.

Verifone SAIO –palvelupaketti sisältää:

  • Maksupääte
  • Verifone SAIO-korttisopimuksen
  • Sekä kauppiaan valitsemat lisäpalvelut

Verifone SAIO -korttisopimus sisältää:

  • Palvelun edullinen kuukausimaksu, jolloin kauppiaan kiinteät kuukausikustannukset laskevat.
  • Kilpailukykyinen provisiohinnoittelu kaiken kokoisille yrityksille.
  • Web-raportointipalvelu SAIO maksutapahtumien seurantaan.

020 7440 700   kassatiimi@kassatiimi.fi


Valitse maksupääte, jonka ominaisuudet vastaavat tarpeitasi

Maksupääte valitaan käyttötavan ja liitettävyyden mukaisesti. Se voi olla kiinteästi langalliseen laajakaistaan kytkettävä tai liikuteltavaan käyttöön soveltuva. Kassalaitteisiin integroidut lukijat ovat pääsääntöisesti langalliseen laajakaistaan liitettäviä. Kaikissa laitteissa on vakiona etäluettaviin maksukortteihin käytettävä NFC-lukija.

Edullinen maksupääte laajasta Verifonen mallistosta

Turvallista ja helppoa maksamista

Maksutapahtumat tehdään yhä useammin pankki- ja luottokorteilla, joissa on siru. Vuoden 2006 alusta vain EMV-hyväksyttyjä ja -päivitettäviä maksupäätteitä on saanut markkinoida. EMV määrittelee luotto- ja ONLINE-korttien, kuten VISA Electron, sirun käyttöominaisuudet mukaanlukien PIN-tunnuksen näppäilyn.

Nykyisin maksupääte on usein ns. online-laite, jolloin onnistuneet korttitapahtumat pyritään siirtämään maksutapahtumien välittäjän palvelimelle mahdollisimman pian turvaan. Tämä tietenkin vaatii toimivan laajakaista- tai GPRS-yhteyden.

GPRS-yhteyttä käyttävä korttimaksupääte kannattaa päivittää 3G-verkkoa käyttäväksi, koska aikaisemman sukupolven 2G-verkot alkavat olla ruuhkaantuneita ja myös mobiiliverkko-operaattorit päivittävät vanhoja 2G-verkkoja 4G-verkoiksi.

Kassatiimiltä myös maksupäätevuokraus!


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme niin autamme valitsemaan juuri sinun tarpeeseesi sopivat palvelupaketit ja maksupääte. Yhteystietomme löydät alta tai voit lähettää meille viestiä yhteydenottolomakkeella.

020 7440 700   kassatiimi@kassatiimi.fi

Helsinki
Puh. 020 7440 700
kassatiimi@kassatiimi.fi
Sorvaajankatu 11 a, 00880 Helsinki

Joensuu
Puh. 020 7440 710
joensuu@kassatiimi.fi
Jukolankatu 19, 80100 Joensuu

Kassatiimi Oy © 2021