Räätälöidään ratkaisu tarpeisiisi
PYYDÄ TARJOUS

Ajankohtaista – Nyt myös Verifonen SAIO-paketit meiltä »

Laite- ja maksupäätevuokraus

Tarjoamme asiakkaillemme lyhytaikaisiin tapahtumiin kassakoneiden, kassajärjestelmien sekä maksupäätteiden vuokrausta. Maksupäätevuokraus laitteiden määrä voi olla yksittäisistä laitteista useisiin kymmeniin laitteisiin per tapahtuma.

Kassakoneen vuokraus on järkevä vaihtoehto silloin, kun yrityksellänne on tarve lyhytaikaiseen kassakoneen käyttöön. Kassatiimi Oy vuokraa vuosittain useisiin messu- ja musiikkitapahtumatapahtumiin kassakoneita ja maksupäätteitä.

Vuokrausajat vaihtelevat ja ovat lyhytaikaisissa vuokrauksissa viikonlopusta koko kesän tarvittaviin myyntitapahtumiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää laitevuokrauksesta.

atos15

VX680

Maksupäätevuokraus

Maksupääte vuokraus Kassatiimi Oy:ltä, myös lyhytaikaisilla sopimuksilla. Lyhytaikaiset vuokrat soveltuvat erilaisiin lyhytaikaisiin tapahtumiin, kuten messu-, ruoka- tai musiikkitapahtumiin.

Maksupäätteen lisäksi voi vuokrata myös kassakoneen samalla kertaa.

Miksi valita maksupäätevuokraus?

Lyhytaikainen maksupäätevuokraus tehdään minimissään yhden kuukauden sopimuksella. Maksupäätevuokrausta voi jatkaa 1 kuukausi kerrallaan tai tehdä pitempiaikainen 24kk tai 36kk palvelusopimus, jolloin kuukausiveloitus pienenee.

Maksupäätevuokraus Kassatiimiltä

Kassatiimillä on varattu maksupäätteitä vuokrakäyttöön ja siksi vuokraamme satoja Verifone -maksupäätteitä vuosittain lyhytaikaisiin vuokriin nopeallakin toimitusajalla.

Myös suuremmat vuokraerät ovat mahdollisia, kunhan ennakoon saadaan tietoja maksupäätteiden määristä.

Miksi Verifone maksupäätteet?

Vuokraamme pääasiallisesti kannettavia Verifone Vx680 maksupäätteitä, jotka on todettu kestäviksi ja nopeiksi vuokrakäyttöön. Lisäksi ne toimivat 3G mobiiliverkossa, jolloin asiakkaan ei tarvitse hankkia erikseen langallista laajakaistayhteyttä maksupäätettä varten.


Ota yhteyttä ja kysy lisää – Maksupäätevuokraus

020 7440 700   kassatiimi@kassatiimi.fi

Helsinki
Puh. 020 7440 700
kassatiimi@kassatiimi.fi
Sorvaajankatu 11 a, 00880 Helsinki

Joensuu
Puh. 020 7440 710
joensuu@kassatiimi.fi
Jukolankatu 19, 80100 Joensuu

Kassatiimi Oy © 2021