Laite- ja maksupäätevuokraus

Tarjoamme asiakkaillemme lyhytaikaisiin tapahtumiin kassakoneiden, kassajärjestelmien sekä maksupäätteiden vuokrausta. Maksupäätevuokraus laitteiden määrä voi olla yksittäisistä laitteista useisiin kymmeniin laitteisiin per tapahtuma.

Kassakoneen vuokraus on järkevä vaihtoehto silloin, kun yrityksellänne on tarve lyhytaikaiseen kassakoneen käyttöön. Kassatiimi Oy vuokraa vuosittain useisiin messu- ja musiikkitapahtumatapahtumiin kassakoneita ja maksupäätteitä.

Vuokrausajat vaihtelevat ja ovat lyhytaikaisissa vuokrauksissa viikonlopusta koko kesän tarvittaviin myyntitapahtumiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää laitevuokrauksesta.

Pyydä tarjous

atos15

VX680

Maksupäätevuokraus

Maksupääte vuokraus Kassatiimi Oy:ltä, myös lyhytaikaisilla sopimuksilla. Lyhytaikaiset vuokrat soveltuvat erilaisiin lyhytaikaisiin tapahtumiin, kuten messu-, ruoka- tai musiikkitapahtumiin.

Maksupäätteen lisäksi voi vuokrata myös kassakoneen samalla kertaa.

Miksi valita maksupäätevuokraus?

Lyhytaikainen maksupäätevuokraus tehdään minimissään yhden kuukauden sopimuksella. Maksupäätevuokrausta voi jatkaa 1 kuukausi kerrallaan tai tehdä pitempiaikainen 24kk tai 36kk palvelusopimus, jolloin kuukausiveloitus pienenee.

Maksupäätevuokraus Kassatiimiltä

Kassatiimillä on varattu maksupäätteitä vuokrakäyttöön ja siksi vuokraamme satoja Verifone -maksupäätteitä vuosittain lyhytaikaisiin vuokriin nopeallakin toimitusajalla.

Myös suuremmat vuokraerät ovat mahdollisia, kunhan ennakoon saadaan tietoja maksupäätteiden määristä.

Miksi Verifone maksupäätteet?

Vuokraamme pääasiallisesti kannettavia Verifone Vx680 maksupäätteitä, jotka on todettu kestäviksi ja nopeiksi vuokrakäyttöön. Lisäksi ne toimivat 3G mobiiliverkossa, jolloin asiakkaan ei tarvitse hankkia erikseen langallista laajakaistayhteyttä maksupäätettä varten.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Helsinki
Puh. 020 7440 700
kassatiimi@kassatiimi.fi
Sorvaajankatu 11 a, 00880 Helsinki

Joensuu
Puh. 020 7440 710
joensuu@kassatiimi.fi
Jukolankatu 19, 80100 Joensuu

Yhteistyössä

Kassatiimi Oy © 2024
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden
toimittamisessa, mainosten personoinnissa
ja liikenteen analysoinnissa.
Hyväksyn
Privacy Policy