Räätälöidään ratkaisu tarpeisiisi
PYYDÄ TARJOUS

Ajankohtaista – Nyt myös Verifonen SAIO-paketit meiltä »

Hanki kassajärjestelmä alan kokeneelta ammattilaiselta

Hanki laadukas kassajärjestelmä Kassatiimiltä. Kassatiimille kassajärjestelmä tarkoittaa kassakonetta tai kassapäätettä, jonka tuotehallintaa ja myyntiraportointia hallitaan tietokoneella olevalla taustaohjelmalla.

Tuo ohjelma voi olla asiakkaan koneeseen asennettu ohjelmisto tai ohjelma voi sijaita ulkopuolisella palvelimella, jolloin sitä käytetään etätyöpöytäyhteyden välityksellä ns. pilvipalveluna. Ohjelmistona käytämme SKJ Systemsin Jeemly ohjelmistoa.

 

MITÄ HYÖTYÄ KASSAJÄRJESTELMÄ TUO YRITYKSELLESI

Kassajärjestelmän käyttö tuo yritykselle useita hyötyjä, etenkin jos sen avulla hallitaan useampaa myyntipistettä. Kassajärjestelmän ansiosta saat käyttöösi tuoreet myyntiluvut, jolloin pystyt seuraamaan esimerkiksi mainoskampanjoidesi tehokkuutta tai uusien tuotteiden saamaa suosiota. Lisäksi kassajärjestelmä auttaa sinua myös varaston hallinnoimisessa, kun tiedät mitkä tuotteet myyvät – pystyt tilaamaan kyseisiä tuotteita varastoon riittävän aikaisin.


HYÖDYNNÄ KASSATIIMIN OSAAMINEN

Kassatiimin ammattilaisilla on takanaan yli 20 vuoden kokemus erityyppisten kassapäätteiden ja kassajärjestelmien toimittamisesta. Ota siis yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme, niin autamme sopivan järjestelmän valinnassa. Meiltä saat myös erilliset kassakoneet ja maksupäätteet.


Ota yhteyttä Kassatiimiin niin kerromme lisää!

Soita meille, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä lomakkeellamme.

020 7440 700   kassatiimi@kassatiimi.fi

Helsinki
Puh. 020 7440 700
kassatiimi@kassatiimi.fi
Sorvaajankatu 11 a, 00880 Helsinki

Joensuu
Puh. 020 7440 710
joensuu@kassatiimi.fi
Jukolankatu 19, 80100 Joensuu

Kassatiimi Oy © 2019
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden
toimittamisessa, mainosten personoinnissa
ja liikenteen analysoinnissa.
Hyväksyn